Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valami jó kis romkocsma...

Valami jó kis romkocsma Pesten a belvárosban?

Figyelt kérdés

Valami normális, laza hely kellene ahol jó fej, közvetlen csajok vannak. Elegem van sznob, húspiacokból amik tele vannak aranyásó pénzéhes libákkal.

Csak egy-két sört akarok meginni, közben jót dumálni pár értlemes földön járó csinos csajjal.

2015. aug. 24. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Egész Pest egy db romkocsmává vált.
2015. aug. 24. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom az Akácfa mennyire számít romkocsmának, mi gyakran járunk oda, az egyik kedvencem
2015. aug. 24. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
De nyomorult :D Pedig úgy tűnik te kifejezetten ilyen húspiacot keresel :D Ha nem így lenne, akkor nem csak " csinos csajokkal" akarnál "jót dumálni " :D:D Bocsi, de a te fajtád nagyon szerencsétlen ^^
2015. aug. 24. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:

A faxé szólsz hozzá ha nem tudsz értelmes választ adni?!

Elhiszem, hogy ilyen magadfajta szellemi mélynövésűeknek elképzelhetetlen, hogy valakinek elege van az olyan helyekből mint a BoB, a Hello Baby, Ötkert és hasonlók. Elege van az ezekből amik tele vannak üresfejű aranyásókkal, akiknek csak az számít mi van rajtad, milyen az órád, mit iszol, hol dolgozol.

Elhiszem, hogy nem vagy képes felfogni, hogy valaki csupán meg akar inni egy-két sört és normális, két lábbal a földön járó lányokkal szeretne beszélni közben. Tudom ez neked magas.

Csak azt nem értem, hogy akkor miért szólsz hozzá ha ekkora gyökér vagy?! Idióta!

2015. aug. 24. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Jólvan nagyfiú ^^
2015. aug. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!