Sokat füvezek. Csütörtökön drogtesztem lesz. Mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nos 2 hetente kell járnom elvonóra és 2 nappal ezelött füveztem. nos a THC az 2 hétig van az ember vizeletébe. nekem 2 napom van hogy kijöjjön belőlem. Mit tegyek?2010. márc. 10. 15:21
1/3 anonim válasza:
Ha ez nem rendőrség, hanem tényleg elvonó, akkor azért vannak, hogy segítsenek, akkor is, ha visszaestél. Ne félj tőlük, hanem valld be bátran, és akkor úgy fognak kezelni. Cél, hogy meggyógyulj, hogy leszokj végleg, nem? Akkor meg nyugi.
2/3 anonim válasza:
Így van, mondd meg nekik. Nem fognak elküldeni, hogy "megbuktál".
3/3 anonim válasza:
én azt hallottam, hogy a citromlé kitisztít, lehet hogy bejön, de mindenesetre ha sokat iszol(mondjuk vizet) az nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!