Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek is gagyi volt az...

Szerintetek is gagyi volt az idei, budapesti tűzijáték?

Figyelt kérdés
Nem tudom, de szerintem máskor jobb volt, mint most.

2015. aug. 20. 22:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

[link]

A cikk szerint 128 milliót költöttek rá, tehát anyagi fedezet volt, persze aki valamennyire is tisztában van a pyrotechnikai eszközök árával, az tudhatja, hogy a negyede nem volt ez az összeg.

2015. aug. 21. 12:38
 12/13 anonim válasza:

Hájjájáj. Én megmondtam még tüzijáték előtt,hogy ez em 128 milla lesz valojában. Jó ha a fele volt vagy több mint a fele legyen 70 a többi meg ladolt az öltönyösök zsebébe.

Ugye feltünt másnak is hogy ez nem volt 128 milla. 128 millából rettentő nagy tüzit lehetne csinálni amilyen nagy még peyten sosem volt.

Azt is megmondtam hogy 2010 előtti évekbe ha 90 millára mondták hogy lesz a tüzi akkor az annyi is volt azt mind tüzire költötték ezért volt akkoriban nagyob tüzijáték hogy sűrűbben is lőtték a rakétákat.

2015. aug. 21. 18:36
 13/13 Lian3 válasza:
Èn ùgy gondolom, hogy ebben a szegèny korrupt, elszegènyedett országban a világon semmi szüksèg nincsen rá. Ezt a sok milliòt, mint amennyibe kerül sokkal fontosabb helyre kellene tenni. Csak egyes politikusok ebből is csak pènzt húznak ki ès ezèrt van tüzijátèk. Legyen augusztus 20. rendezvènyek, de az ilyen tüzijátèk felesleges!
2015. aug. 22. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!