10 doboz sörtől meg kb 1 uveg bortol be lehet rugni? 15/F
Holnap utan pénteken este bulizunk, sutogetunk úgyhogy nem ej gyomorra iszok, de nem eszek tul sokat.. Szóval, ha megsziok 8-10 doboz aranyaszokot (4.3 % os a sör), es meg egy üveg bort, keverve szodaval meg kolaval. Be lehet ettol rugni??
Ne azt írjátok legyszi hogy ennyi idősen nem kéne inni stb..
*éhgyomor
Emberfüggő,de be lehet tőle rúgni, elég rendesen! Én "fénykoromban" 10-12 feles után még teljesen ép voltam, évek óta nem iszok már rendszeresen és sokat se, így manapság ha -ritkán- megiszok 4 sört, akkor már végem van.
Nem úgy van végem,hogy teljesen berúgok és menni se bírok. Csak eléggé megüti a fejem.
Legutóbbi 3 alkalommal mikor nagyon berúgtam, akkor egyszer 4 whiskeyt ittam, egyszer 2 üveg pezsgőt, és egyszer 8 sört.
Ennyi piàtòl akàr kòrhàzban is vègezheted.
Inni nem ùgy kell hogy elhatàrozod elôre hogy mibôl mennyit iszol hanem iszogatni amîg jòlesik.
Köszönöm a válaszokat :)
Azert mar jartas vagyok.. Engem 3 sor meg ut úgyhogy ez mar biztos jo lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!