Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek ezért elmenni...

Szerintetek ezért elmenni elmenni a sziget fesztiválra?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom sokan tudják hogy ez ezzel jár, mégis elmennek??? Szerintetek megéri ennek ellenére is elmenni? Csak a véleményekre vagyok kíváncsi, ki mit gondol róla. Van olyan esetleg, aki megbetegedett?

Nekem az a véleményem, hogy ez csak a drogokról meg az alkoholról szól, én semmi esetre sem kockáztatnám az egészségemet egy ilyen miatt.

2015. aug. 19. 15:34
 1/9 A kérdező kommentje:

rosszul írtam ki, azt akartam, hogy "érdemes elmenni"

Lécci javítsátok

2015. aug. 19. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem kényszerít arra, hogy igyál, és a megbeegedés is elkerülhető.

Ha nem lenne halál drága, akkor megérné elmenni.

2015. aug. 19. 15:55
 3/9 A kérdező kommentje:
akkor írd le a módszereidet. Engem kizárólag csak a vélemények és a nézőpontok érdekelnek, ki hogy áll ezekhez a dolgokhoz
2015. aug. 19. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel diák vagyok, a nagyobb fesztiválok nekem túl drágák, de ha kicsit odafigyel az ember, akkor nagy rá az esélyed, hogy izomlázon kívül nem lesz más bajod.

Nem kell halálra innod magad, napi 4l víz, jól megválasztott ételek, sok árnyékon ülés, tisztálkodás, meg lehetőleg nem kell egész nap 1000 ember arcába mászni.

Egyébként is - ha valaki élvezi ezt a heringtanyát, akkor miért ne érné meg neki megkockáztatni egy apróbb megbetegedést?

2015. aug. 19. 16:26
 5/9 A kérdező kommentje:
jólvan köszönöm. Mindenki maga dönti el de kíváncsi lennék olyan ember véleményére is aki megbetegedett
2015. aug. 19. 16:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam, nem dohányzom, nem iszom, semmi bajom nem volt :D
2015. aug. 19. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Én alapvetően a munkahelyemmel mentem ki dolgozni egyik nap (a Civil Szigeten képviseltettük magunkat), de mivel én elég sokat járok koncertekre, valószínűleg kimentem volna amúgy is, egy kedvenc zenekar miatt. Én nem gondolom, hogy csak a drogokról és az alkoholról szól a dolog, rengeteg család jár ki, kisgyerekekkel, nagyon sok a kulturális jellegű program, olyan is jól érezheti magát, aki nem akar részegen és öntudatlanul fetrengeni a sárban. Mindenkinek egyéni döntése, hogyan bulizik. Engem nem zavarnak a drogosok és az alkoholt mértéktelenül fogyasztók sem, az ő dolguk.

Én lebetegedtem egyébként az az egy nap alatt, ugyanis eleve allergiás vagyok. Gyógyszert szedek rá, ami alapesetben használ, de most ez a por meg minden, amiket a cikk is ír, már délutánra kihozta az allergiámat. A kedvenc zenekarom koncertje után haza is mentem, mert borzasztó rosszul lettem. Jól lebetegedtem, mai napig köhögök még, fáj a torkom, fújom az orromat. De nekem megérte, mert ott lehettem az egyik kedvenc együttesem koncertjén, amit nagyon élveztem. Ja és megittam két sört is, úristen... :)

2015. aug. 22. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nem egy valós hír, csak viccnek szánták...
2015. aug. 22. 19:43
 9/9 anonim válasza:
En kint voltam egesz heten es megbetegedtem, de mivel a kedvenc eloadoim koncertjen lehettem nem nagyon erdekelt a dolog. Ittam alkoholt es sajnos cigizek is, szoval lehet emiatt is lettem beteg, de utana egy kis pihenes es helyre jottem es 10 ev mulva baromira de nem az lesz meg bennem, hogy a 2015os szigeten beteg lettem...
2015. szept. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!