Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Youtube gameplay csatorna,...

Youtube gameplay csatorna, igényfelmérés, javaslatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy Youtube csatorna létrehozását tervezem, amin keresztül főként gameplay videókat osztanék meg a nézőkkel. Szívesen fogadnék javaslatokat, hogy milyen játékkal kezdjek ill. milyen játék érdekelne beneteket. Igazából a népszerűbb mint pl. Far Cry 4, GTA V és társaival nem szívesen kezdenék mivel jónéhány nagyobb csatorna készített már bemutatót és gameplayt is belőle. Persze ha igénylitek akkor...a ti véleményetek a döntő végsősoron.

Viszont ha tudtok olyat mondani amiből kevés anyag van fent, vagy nincs is fent magyarul de lenne rá igény, több embert is érdekelne akkor azt nyugodtan írjátok meg akár ide, akár privátban!

Köszönöm a segítségeteket. :)

2015. aug. 17. 23:08
 1/5 Saavedro ***** válasza:

Ne...

(persze hallgassunk meg másokat is)

2015. aug. 17. 23:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat, de azért tényleg hallgassunk meg másokat is :D
2015. aug. 17. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár gameplay-ből már annyi van csepp a tengerben, de ha egy Starsky & hutch gameplay/játék kritika lenne annak én kifejezetten örülnék.

2015. aug. 18. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
[link] Nézzetek😂
2015. aug. 21. 09:03
 5/5 anonim válasza:

Hát én is elkezdtem videózni játékokról a nagyobb játékokról már annyi van mint a tenger abban igazad van visszont nagyon lassan találnak meg ha nem csinálsz mondjuk egy két nagyobb játékról videót mert azokra nem keres rá senki mert nem ismerik pl: indie játékok, demók

Itt van az én csatornám ha gondolod néz fel: https://www.youtube.com/channel/UCk-whN9_ZhSJEDwZgqlamjQ

És ha van vagy meglessz a csatid linkeld be ide én kiváncsi lennék rá :D

2015. aug. 26. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!