Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Trükk de hogyan? Vélenyek?

Szmnt kérdése:

Trükk de hogyan? Vélenyek?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=_RtW5ulBTzw&feature=related

valami észrevétel, hogy csinálja?

2010. márc. 9. 17:11
 1/4 anonim válasza:

Ha jobban megnézed, látszik, hogy mindig "átvált" a kamera, mikor a labda a kezébe van.

Szerintem meg van vágva az egész, szóval mikor a kezébe volt a sárga labda, akkor megvágták a filmet és azt játszották be utána, mikor a pirosba van akezébe.

Nem tudom, érthető-e amit írtam :D

2010. márc. 9. 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:
értem persze :) meg ha megnézed ennél a liknél a másik jutyubos videóját, (valamilyen érmés) akkor nekem az volt fura , hogy mikor trükközik a kezénél mindig ilyen csikok vannak , mintha ott ( pont ott) rossz lenne a kamera. Persze ez lehet tényleg csak véletlen.
2010. márc. 9. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

olol

Hogy lenne már vágva? Egyedül a harmadik labda átváltoztatásánál van olyan vágás, aminél kicserélhette volna a kezében lévő labdát.

2010. márc. 9. 18:23
 4/4 anonim válasza:
Nincs vágva, a legegyszerűbb rutin. Nem mondom meg, hogy csinálja, mert én is gyakorlom, és aki komolyan veszi, az nem árulja el egy trükkjét sem, sem másét. Nem vágás, ezt az orrod előtt is megcsinálja!
2010. márc. 11. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!