Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vicces vagy nagyon ciki...

Superhero sc kérdése:

Vicces vagy nagyon ciki storykat szeretnék!? ///

Figyelt kérdés

2015. aug. 16. 01:35
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Ma hoztam a boltból kenyeret, és otthon vettem észre hogy már van. Most itt vagyok 2kg kenyérrel.
2015. aug. 16. 01:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Én mindig megszívom ha kimondom azt amit gondolok. Főleg egy idegen országban.

Ezek mindig velem történtek meg az elmúlt pár évben.

1. Franciaországban nyaraltunk egy kis faluban Allauchban. Ott is mint a világon mindenütt van hétvégi piac ahová elmentünk, és vásárolgattunk. Az egyik piaci árus koromfekete férfi volt. Annyira fekete volt, hogy a szeme fehérje szinte világított. Látok napi szinten fekete férfiakat de olyan feketét még soha. Nem is bírtam megállni, hogy ne mondjam a páromnak magyarul, hogy

-Azta!! Ilyen nem létezik! Szurokfekete a pasas!

A párom éppen akart valamit mondani, amikor a fekete srác mély hangon megszólalt

-Pedig van ilyen, hiszen létezem! Magyarul szólalt meg. Később kiderült, hogy Magyarországon tanult pár évig.

Másik sztori

Nászúton Mexikóban voltunk. Egy kis mexikói géppel akartunk eljutni egy picinyke városba (nem turisztikai látványosság) Ciudad Victoriára. A gépre vártunk ami elvisz minket, és rajtunk kívül vagy 6 embert még. A gép késett. Mivel nem vagyok hozzászokva a mexikói ételekhez így pár napig sajnos a hascsikarást nem úsztam meg. A gép várakozásánál is elkezdett csikarni a hasam. Mondom a férjemnek, hogy

- Nem tudom milyen gép lesz, de jöhetne már, mert azonnal szaladok a budira, és azt se érdekel ha telibe fosom egész mexikót.

A férjem röhög, majd fetrengve röhög tovább. Ugyanis egy nagy darab pasas jó hangosan

- Aztán nehogy a pilóta meghaljon gázrobbanás miatt!!! és röhög teli torokból. magyarul beszélt hozzánk, igaz erős akcentussal, de érthető volt minden szava! Pechemre annyira viccesnek találta a telefosom Mexikó szövegemet, hogy elmondta a többi várakozónak is. Megtárgyalták, hogy mi európaiak gyenge kis gyomorral élünk, bezzeg ők...(egyébként baromi kedvesek voltak mind) A pasas meghívott minket az otthonába ebédre. Menet közben tudtuk meg, hogy az imádott felesége akivel már lassan 30 éve éltek boldog házasságban magyar nő. Vele is találkoztunk, csodálatos asszony, gyönyörűen beszél még ma is magyarul. Pedig azt mondja, hogy 20 évente hall magyar mondatot amit nem a férje mond..:) Ennek a történetnek azért is örülök mert mai napig tartjuk a kapcsolatot velük, és tavaly tudtuk viszonozni a vendéglátásukat úgy, hogy meghívtuk őket Budapestre nyaralni. Jövő nyáron mi megyünk újra Mexikóba, de már hozzájuk.

2015. aug. 16. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!