Mivel pörgessem fel magam buliban?
Figyelt kérdés
Az alkoholtól én csak egy rövid ideig pörgök, mindig nagyon hamar elfáradok, beálmosodok és lehangolt vagyok. Nappal egyébként nyugtatón élek, de ha nem is szedek a buli előtt, akkor is hamar bepilledek. Viszont, ha már buli van, szeretném jól érezni magam és sokáig szeretnék bulizni. Tippek?2015. aug. 12. 23:37
1/2 cli_hlt válasza:
Ha nyugtatót szedsz (gondolom benzó, alprazolam, diazepam, klonazepam, ugye?), akkor különben sem jó ötlet inni.
A pörgető pedig azért nem igazán jó, mert szinte mindegyik - a kávétól a kokainig - képes szorongást és pánikrohamot okozni.
Ha mindenképpel szeretnél ugrabugrálni, igyál kávét, vagy energiaitalt. Nem kell feltétlenül illegális szerhez nyúlni.
2/2 A kérdező kommentje:
A pánikroham ismerős számomra, nem örülnék neki.
Energiaitallal ittam, tényleg jobb volt, tovább fenttartott.
Köszi a választ.
2015. aug. 31. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!