Meg éri az árát a Sziget?
Figyelt kérdés
Én meg vettem az egész heti jegyet, kb delután 5- től voltam éjfélig,amikor azt mondtam,hogy bőven elég volt..az a nagy tömeg,meleg,nincs levegő a tömegben,nem lehet elférni.. Nyilván egy fesztivál ezzel jár. Először voltam a szigeten,de ma úgy vagyok vele,hogy nincs kedvem vissza menni,pedig lenne olyan előadó aki miatt mennék. Viszont ha ma nem is, de péntekig megyek aztán a hétvégén szerintem már nem. Így durván 2-3 nap ára csak úgy elúszott..talán mert nem sikerült megfelelő társaságot találni, ez is rá tesz arra,hogy nincs kedvem na meg a nagy tömeg,sorban állás és a többi. Napi jegyetlellett volna vennem,de mindennapra van egy olyan előadó,akire mennék,így akkor igazából ugyan oda jutok ki..2015. aug. 11. 11:16
1/1 opened paradise válasza:
500 forintot nem adnék érte...
Ha van kivel és nem alszol ott,akkor már nem vész,de egyébként úgy is egy legyek ura a hely.
És mégis itt,egy sátorból írom ezt :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!