Mennyibe kerül (kb. ) házhoz hívni egy sztriptíztáncosnőt?
Figyelt kérdés
Egy jóbarátunk 50. születésnapja lesz nyáron,és gondoltuk,hogy a szülinapi buli fénypontja lehetne egy sztriptíztáncosnő.Hetero ,családos férfiről van szó.Csak egy sztriptíztáncra gondoltunk,semmi többre.Esetleg tudja valaki,hogy a legjobb,Pirner Alma gázsija mennyi?2010. márc. 8. 08:17
1/3 anonim válasza:
Szia!
Mi még 3-4éve egy pasit hívtunk bnőm leánybúcsúztatójára és akkor volt kb 30eFt. 45perc körüli "előadással" készült. Na de a hangulat...:D 1szóval MEGÉRTE!:D
Itt van egy honlap ahol Pirner Alma is szerepel! Azt viszont nem tudom,hogy ő is vállal-e ilyet,de hívd fel őket biztos mindenben segítenek!
Remélem tudtam segíteni! :)
2/3 anonim válasza:
A férjem legénybúcsújára 30 ezerért jött egy lány. Kb. 20 percet táncolt. Sajnos elég drága mulatság ez. P.Alma szerintem elég drága lehet, akár 60-70 ezer forintot is elkérhet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vélaszokat!
2010. márc. 8. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!