Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vannak akik kifejezetten...

Vannak akik kifejezetten utálják a fesztiválokat és az azokon résztvevő embertípust?

Figyelt kérdés
az embertípust, aki a reklámokból lépett elő; a hippi kommerciális, kozmopolita megfelelője
2015. aug. 6. 15:25
 1/4 anonim válasza:
Hát akit Te leírsz, az pont nem jár fesztiválra. Én nem szeretem a fesztiválozókat, mert gyerekesnek gondolom, felszínesek, és könnyűvérűek, viszont szeretem a hipszter lányokat, de legyenek egyediek, ne divathipszterek. A fesztivál már túl mainstream ahhoz, hogy egy hipszter betegye oda a lábát. Inkább klubokba vonult el az az értelmi, művészies társaság, akik korábban fesztiválra is mentek.
2015. aug. 6. 16:39
 2/4 A kérdező kommentje:
hagyjál a hipsztereddel már, menjél virágokat locsolni a faliszőnyegen
2015. aug. 6. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
ez a kérdés most csak azért lett feltéve, hogy hisztizz egy sort, hátha itt valakit érdekel?
2015. aug. 7. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugye azt tudod, hogy nem csak egyféle "embertípus" jár fesztiválokra? Én sem szeretem azokat, akikről a kérdésedben írsz, sem a drogos, vagy saját hányásában fetrengő 15 éveseket, stb., mégis megyek fesztiválra, mert szeretek koncertekre járni.
2015. aug. 9. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!