Ha letörlöm a KeepSafe-t, akkor a benne lévő képeim is törlődni fognak?
Figyelt kérdés
Tegnap frissítettem és azóta,amikor el akarnám indítani folyton azt írja ki hogy "a KeepSafe leállt". Nem akartam még letörölni,mert nem tudom hogy mi lesz ha letörlöm,mert vannak benne fontos képek is. Gondoltam előbb inkább megkérdezem itt.De egyébként ezt csinálja a GooglePlay-em is. Szóval ha esetleg arra is tudnátok mondani valamit,hogy hogy tudnám újra működésbe hozni ,akkor nagyon hálás lennék!:)2015. aug. 5. 12:16
1/1 anonim válasza:
Igen, letörlődnek, mert a Keepsafe tárolja az "elrejtett" képeidet, és ha a program törlődik, akkor a tartalma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!