Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mia véleményetek erről az...

Mia véleményetek erről az airsoft fegyverről: CYMA AK47 (CM. 028)? (Több kérdés lent)

Figyelt kérdés
CYMA AK47 (CM.028)vezt avfegyvert szeretném megvenni, annyit tudni kell rólam hogy kezdő vagyok. Egyszer volt egy "rugós" kispisztolyom, hamar tönkrement. Annyi még, mi a véleményetek erről az oldal(ak)ról: millitiansshop, airsoftdepo? Vagy ha tudtok nekem ajánlani oldalt/fegyvert megköszönném egy zöld kézzel :D. Itt a link: [link] . előre is köszönöm. És olvastam itt GYK-n hogy ami fegyvernek látszik (vagy az), nem szállítják házhoz, igaz? Egyébként csak itthoni célbalövésre használnám, k3sőbb lehet hogy hasznápnám játékban is, nemtudom. Utcsó kérdés mégpedig: fontos venni hozzá másik akkut? Adnak hozzá akksitöltőt ha megveszem? Ami a tárban van (értsd töltény, golyó), és kilőttem, használtam, azt újratölthetem, mint a "rúgósnál"? Na hát egy halomnyinkérdés, rem3lem válasz is ennyi lesz!

2015. aug. 4. 15:38
 1/10 Jakus Tamás ***** válasza:
Eléggé el vagy veszve ebben a témában de van ez így néha. Írj rám PM-ben tedd fel a kérdéseidet pontokba szedve és nem így ömlesztve, aztán meglátom mit tehetek.
2015. aug. 5. 20:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudom hogy privátot írtál, de szeretném ha ide( vagy üzenetbe küldenéd a választ! (: ). Na akkor pontokba összeszedve:

1• mi a v3leményed -ha van- a fent.megnevezett oldalakról, illetve fegyverről?

2• Kapok hozzá tárat, az mit tartalmaz? Vagyis abba lehet tölteni a golyókat? ( Azokra a sárgákra gondoltam.)

3• Mi a különbséh egy sima (esetemben sárga), és egy BB "típusú" lövedék között?

4• Ha kilőttem belőle a folyót, azt többet nem használhatom?

U.I.: KB ennyi. A többire megtaláltam a választ - hozzátenném, hogy vagy 10 oldalt átnéztem itt gyk-n-. Másik; Ezek a kérdések a fent említett fegyverhez tartoznak. Köszönöm!

2015. aug. 6. 00:11
 3/10 anonim ***** válasza:

1.,

A v3-as a legfejlettebb Gearbox (ez így nem igaz vannak v4-esek is már, de kegyetlenül felső kategóriás fegyverekben vannak csak).

A Cyma Ak-47-es gearboxát nem kell félteni, két évig nyűttem, most unokatesómé és ugyanannyi ideje nyüvi ő is. SEMMI BAJA! Persze ehhez hozzájárult a rendszeres karbantartása.

Általában acélból készül MAJDNEM minden gearbox alkatrész.

Tehát a fegyver kiváló! Az oldal nem!

Nézz körül www.airsoftcentrum.hu oldalon, sokkal barátságosabbak az áraik. Valamint ezt a fegyver 41 ezerért húzós... maximum 30 ezres kategória.

2.

Kapsz hozzá tárat, high-cap tárat. Ami azt jelenti, hogy fegyver külön rekeszébe öntöd a BB-t és onnan racsnizod be. (kb 350 BB-t tölthetsz bele a tárba)

3.

A sárga fosokat nehogy használd!!!

Normális minőségű BB-vel lövöldözz! Ehhez a fegyverhez ajánlom a Guarder 0,20g-os BB-jét.

A sárga bazári lőszerek nagyon gagyi minőségűek, és ha beragadnak, akkor még ki is sülhet a fegyver. Azt meg gondolom senki nem akarja.

[link] Na egy ilyen tökéletes. 5000 bogyó, kb. 1kg. Nekem majdnem egy évig elég egy ilyen zsák. (mondjuk én low cap tárakat használok)

4. A kilőtt golyókat nem használjuk újra mert, azok a felszedett piszok által károsíthatják a hop-up gumit, valamint a csövet.

2015. aug. 6. 15:20
 4/10 Jakus Tamás ***** válasza:
Mindennel egyetértek az előttem lévővel kivéve az airsoft centrumot. Sajnos fegyverek terén nagyon drágán dolgoznak ( az összes magyar oldallal együtt ) és még érte is kell menned + náluk is megvan az az agymenés hogy kötelezőnek hirdetik a MKH kártyát ami + 5000 ft. És még sehol nem találkoztam azzal a kérdéssel hogy Mutasd fel az MKH kártyádat kérlek. ha tudsz rendelj külföldről. Olcsóbb, még a postaköltséggel együtt is.
2015. aug. 6. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Persze, külföldről olcsóbb, de valószínűleg a kérdező 18 év alatt van. Nem tudom miért, de ez a megérzésem.

18 év alatt ugye nem lehetne airsoftot venni, külföldről meg pláne ne rendeljen. :)

Mert sajnos vannak olyan történetek, hogy lehetett airsoft fegyverek miatt rendőrségre meg bíróságra járni és bizonygatni, hogy nem igazi fegyverek.

2015. aug. 6. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Abban viszont egyetértek, hogy fegyvereken van egy kis felár de a többi oldalakhoz képest szerintem messze a legbarátságosabbak az áraik! :)
2015. aug. 6. 19:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Érte kell menni? Ez kicsit eltántorít. SŐT. Mivel kisvárosban lakok (értelemszerűen nincs airsoft bolt) és semmi kedvem pestre felmenni. Igen, 18 év alatt vagyok. Felelősségteljesen kezelném. Valahol azt olvastam hogy postázhatják, úgy hogy nem fegyverként van feltűntetve hanem sporteszközként. Nincs paypal-em szóval nem hiszem hogy a külföldi megoldást választom. A válaszolókat felpontoztam :)
2015. aug. 6. 22:27
 8/10 anonim válasza:
Airsoftcentrum-nál 2 lehetőség van: vagy futárt küldessz érte vagy elmész Bajára és személyesen veszed át a fegyvert.
2015. aug. 7. 10:24
 9/10 A kérdező kommentje:
És a többi webáruháznál is ígyvan?
2015. aug. 7. 11:59
 10/10 anonim válasza:
Van ahol igen de van ahol nem,ki van írva mindenhova információba vagy valahova hogy ez így van-e
2015. aug. 7. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!