Mia véleményetek erről az airsoft fegyverről: CYMA AK47 (CM. 028)? (Több kérdés lent)
Tudom hogy privátot írtál, de szeretném ha ide( vagy üzenetbe küldenéd a választ! (: ). Na akkor pontokba összeszedve:
1• mi a v3leményed -ha van- a fent.megnevezett oldalakról, illetve fegyverről?
2• Kapok hozzá tárat, az mit tartalmaz? Vagyis abba lehet tölteni a golyókat? ( Azokra a sárgákra gondoltam.)
3• Mi a különbséh egy sima (esetemben sárga), és egy BB "típusú" lövedék között?
4• Ha kilőttem belőle a folyót, azt többet nem használhatom?
U.I.: KB ennyi. A többire megtaláltam a választ - hozzátenném, hogy vagy 10 oldalt átnéztem itt gyk-n-. Másik; Ezek a kérdések a fent említett fegyverhez tartoznak. Köszönöm!
1.,
A v3-as a legfejlettebb Gearbox (ez így nem igaz vannak v4-esek is már, de kegyetlenül felső kategóriás fegyverekben vannak csak).
A Cyma Ak-47-es gearboxát nem kell félteni, két évig nyűttem, most unokatesómé és ugyanannyi ideje nyüvi ő is. SEMMI BAJA! Persze ehhez hozzájárult a rendszeres karbantartása.
Általában acélból készül MAJDNEM minden gearbox alkatrész.
Tehát a fegyver kiváló! Az oldal nem!
Nézz körül www.airsoftcentrum.hu oldalon, sokkal barátságosabbak az áraik. Valamint ezt a fegyver 41 ezerért húzós... maximum 30 ezres kategória.
2.
Kapsz hozzá tárat, high-cap tárat. Ami azt jelenti, hogy fegyver külön rekeszébe öntöd a BB-t és onnan racsnizod be. (kb 350 BB-t tölthetsz bele a tárba)
3.
A sárga fosokat nehogy használd!!!
Normális minőségű BB-vel lövöldözz! Ehhez a fegyverhez ajánlom a Guarder 0,20g-os BB-jét.
A sárga bazári lőszerek nagyon gagyi minőségűek, és ha beragadnak, akkor még ki is sülhet a fegyver. Azt meg gondolom senki nem akarja.
[link] Na egy ilyen tökéletes. 5000 bogyó, kb. 1kg. Nekem majdnem egy évig elég egy ilyen zsák. (mondjuk én low cap tárakat használok)
4. A kilőtt golyókat nem használjuk újra mert, azok a felszedett piszok által károsíthatják a hop-up gumit, valamint a csövet.
Persze, külföldről olcsóbb, de valószínűleg a kérdező 18 év alatt van. Nem tudom miért, de ez a megérzésem.
18 év alatt ugye nem lehetne airsoftot venni, külföldről meg pláne ne rendeljen. :)
Mert sajnos vannak olyan történetek, hogy lehetett airsoft fegyverek miatt rendőrségre meg bíróságra járni és bizonygatni, hogy nem igazi fegyverek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!