Ennyi idősen mennyire számít jónak ez a videó? Első
https://www.youtube.com/watch?v=_bQhOZrJpEk
12f És ez a max már nagyon kész vagyok hajnali kettő lessz és úgy volt hogy magamnak szoktam csinálni ilyeneket Eszembe jutott mi lenne ha...aztán neki álltam 10-kor azóta is csak ezzel foglalkozok...nem panaszkodok csak már minden bajom és pusztulnak az agysejteim!
Nem akarlak megbántani, de ennek kb. annyi értelme van, mint nagy nyári melegben a Dunát fellocsolni.
A videóból már csak az hiányzott, ahogy a megevett karamellás cukrot visszakérődzöd.
Most komolyan, ennek a gusztustalanságnak mi értelme? Kotorászol egy adag karamellás cukorban, vagy mi a fenében, elkezded enni, majd gusztustalanul visszaköpöd. Mi les a következő, mit fogsz felvenni? Ahogy rókázol?
Technikailag meg semmi extra. Ki tudsz vágni részleteket a felvett videóból, meg tudsz alá hangot tenni. Ennyi.
Ez gusztustalan???
Te n em ismered how to basic-ot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!