Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ezzel csak tényleg én vagyok így?

Ezzel csak tényleg én vagyok így?

Figyelt kérdés

Egész nyarat nagyjából itthon töltöm, filmet nézek, eszek és pihenek. Nem vagyok az a bulizós fajta, havonta maximum egyszer-kétszer. Én szeretek itthon lenni, de már anyukám is mondta, hogy olyan vagyok, mint aki depressziós, meg barátnőim is, hogy nem megyek sehova.

De annyira nincs kedvem kiöltözni, egész nap össze-vissza sétálni a melegben, mikor otthon is lehetek melegítőben akármilyen hajjal, smink nélkül, és még meg se sülök. A nagy bulizós időszakomhoz meg van időm. Ezzel csak én vagyok így?:D

2015. júl. 29. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Havonta 1-2? Nekem az utóbbi időben már elég félévente is :D Itthon vagyok, örülök, hogy nem kell csinálni semmit, tökre nem várom hogy találkozhassak a haverokkal és inni kelljen 3 napig (pedig ez lesz). Még nem mondták, hogy olyan mintha depressziós lennék, én is csak filmeket nézek meg játszom. Meg legalább van időm edzeni meg enni.
2015. júl. 29. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Lelki társam!*nyakadba borul* :D
2015. júl. 30. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:D

Az a baj, hogy mindig hívnak, de sosincs kedvem, amikor meg mennék hozzá szoknak, hogy engem'felesleges' hívni.

2015. júl. 31. 17:27
 4/5 anonim válasza:

Mintha csak én lennék..

Pedig már elkezdtem aggódni, hogy valami fóbiám van biztos, azért nem szeretek kimozdulni itthonról..:D

Csatlakozom, lelkitársak! :D

2015. aug. 7. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok. Nagy volt a hajtás a suliban, kicsit idegesítettek már év vége fele az osztálytársak, most pedig pihenek, készülök a következő évre. Bulizni ráérek még.
2015. aug. 13. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!