Be akarok regisztrálni a majomparádéra de azt írja hogy "A regisztráció ki van kapcsolva"Mikor tudok regisztrálni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 22:36
1/3 anonim válasza:
Ha lesz nyílt regisztráció, ami lehet holnap lehet 1 év múlva. Mondjuk én csak microbiten és ncoreon vagyok fent, de gondolom majomparádén is van ilyen meghívós rendszer. Ha van ismerősöd bent akkor küldhet meghívót, ha van ilyen rendszer.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.De ezek miért működnek úgy hogy van egy nap és akkor tudsz csak regisztrálni egy évben?
2015. júl. 28. 15:20
3/3 A kérdező kommentje:
De szerencsére volt haverom ideadta az ncore jelszót és 2en használjuk.Megpróbálok onnan tölteni csak egyszer töltöttem az nem sikerült
2015. júl. 28. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!