Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van "felesleges" 400. 000...

Van "felesleges" 400. 000 forintom. Mire költsem? Ti mire költenétek? 23/F

Figyelt kérdés

Nem az a helyzet, hogy valami atomnagy milliárdos vagyok, csak egy egyszerű közalkalmazott, de valahogy az utóbbi hónapokban nem nagyon költöttem semmire, és volt egy nagy nyaralás is, ami elmaradt (a rá gyűjtögetett pénz megmaradt), ráadásul kaptam némi prémiumot is múlt hónapban, így összegyűlt némi pénz. Fiatal vagyok még, aktív, sportos életet élek, hasonló, pozitív gondolkodású embereket kérdeznék, hogy ti a helyemben mire költenétek? Számítógép, mobiltelefon, kamera, gopro, bringa, fényképező, tv, légkondi, motor nem kell, mert abból mind van jó, kocsit meg ennyiből értelmetlen venni.

Nagyon kérem, kioktatni vágyó, ön(és más)sorsrontó beállítottságú, pesszimista emberek ne írjanak olyanokat, hogy "hülye barom, más éhezik, ez meg azt sem tudja mit vegyen", pontosan amiatt kérdezem, mert én sem vagyok egy gazdag ember, és nem minden nap gyűlik össze ennyi pénz, jól meg kell fontolnom, mire költsem. Olyan üzenetek után se vágyom, hogy "nem hogy spórolnál a nehéz időkre!". Igazából mit szépítsek a dolgon, most vagyok fiatal, most kell élnem. Ezt a nyarat még szeretném megnyomni. Álmodozásokra vagyok kiváncsi, nem jövőtől való megfélemlítésre.

2015. júl. 27. 02:17
 1/2 anonim válasza:
Koltsd ram hidd el nem banod meg;) menjunk egyutt utazni fesztivalozni furdobe v vannak nagyonkiraly kulfoldi vidamparkok is amit tuti elveznel:D na meg eleg jo tarsasag lennek;)
2015. júl. 27. 02:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Miert kellene barmire is elkolteni? Ha nincs otleted sem akkor igazabol nincs szukseged semmire.

Ez a "most vagyok fiatal, most kell elnem" meg egy baromsag, miert most nem elsz? Halott vagy? Ez a kifejezesen nem jelent semmit az egvilagon.

Ha kozalkalmazott lennek akkor plane sporolnek.

2015. júl. 27. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!