Ha iszok egy kicsit, akkor még nem lesz semmi probléma?
Ha mondjuk elmegyek buliba, előtte eszek vajas kenyeret, és nem csak azért, mert iszok, hanem mert az előtte jó, főleg ha sós.
Berúgni nem akarok soha, de egy-két felest legurítok a haverokkal, ennyi az össz-vissz, ennyitől még nem kéne berúgni.
De azért valamit érezzek.
Mert jövőhéten szülinap.
16/F
köszi a választ! Nem tudom, hogy bírom, sört, meg cidereket ittam már, de azokat egyáltalán nem éreztem.
Na majd elválik
És ha két sörnek megvan a hatása nálad, akkor a kellemes, nevetős berúgást hogy érted el?
Miből mennyit, mit ettél, vizet ittál-e közbe?
Ja, az más.
Köszi a választ!
Már azóta megvolt, sőt bulizni is voltunk.
Hát, megkóstoltam mindent szinte, a végére 5x3cl jött ki körülbelül, mert 3cl/kanyar ittuk. A Kalinka volt a legfinomabb, eskü, jobb volt mint a Jim Beam.
Bebaszni nem basztam be, csak sokat beszéltem, túl lelkes voltam, meg jó kedvem volt, de azért, amikor hazamentem, akkor a cipőt úgy húztam le, hogy fogni kellett a falat, de ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!