Vannak még hasonló oldalak, mint ez? filmekaneten. Blogspot.com
Úgy étrem,ahol nem kell regisztrálni
és letölteni...
Szóval te egy olyan szar oldalt keresel, ahol nem kell regisztrálni és onlájn tudsz nézni filmeket?
Sok ilyen szar van, pl. moovie.hu vagy mi, de ha bírod google-be, hogy szar akkor az első 10 találat hasonló lesz.
Igen, csak az a gond, hogy be sincs kötve a tv a szobámba, mert nem fogom azt a nagy mennyiségű értelmetlent fost nézni, azzal a nagy fos szinkronnal.
És ha érdekel, lehet, hogy paraszt módon válaszoltam, de a válasz ott szerepel valahol a 2. sorban, és az a fontos, nem az, hogy most én azt milyen módon mondtam.
Amúgy nekem is 3 gyerekem van, a Rikárdó, az Eszmeralda meg Armandócska.
Itt az előttem szólónak igaza van kicsit vulgárisan fogalmazva... annyira lusták a kisgyerekek hogy csak klikkelni hajlandóak. Nem akarnak egy kicsit se foglalkozni hogy regisztráció meg ilyesmi, nem is érti (valószinű gyermek lehet a kérdező) de nem is akarja megkeresni hogy kell beregisztrálni. Csak klikk és kész is, mindent egyböl, és most alapon... undorító...
Neked is megkell nevelned a gyermekeidet, de remélem azóta sikertült, mert nem most volt már ez a beszélgetés. Ha nagyon személyeskedésnek veszed ezt az írást, nem kötelező megemlíteni ezeket a "gyermekem van" dolgokat.
A szerkeztő fáradozik a feltöltésekkel, oldala szerkesztésével. Tiszteljük meg legalább annyival hogy beregisztrálunk az oldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!