Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vannak még hasonló oldalak,...

Vannak még hasonló oldalak, mint ez? filmekaneten. Blogspot.com

Figyelt kérdés

Úgy étrem,ahol nem kell regisztrálni

és letölteni...

2010. márc. 6. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Szóval te egy olyan szar oldalt keresel, ahol nem kell regisztrálni és onlájn tudsz nézni filmeket?

Sok ilyen szar van, pl. moovie.hu vagy mi, de ha bírod google-be, hogy szar akkor az első 10 találat hasonló lesz.

2010. márc. 6. 14:34
 2/4 anonim válasza:
Ritka értelmes ember lehet az első válaszoló.Ha normális választ nem tudsz adni,minek válaszolsz egyáltalán?Képzeld,nem mindenkinek van ideje nézni tévét adott időben,felvenni nem tudja a kedvenc sorozatát,de szeretné megnézni utólag.Ilyenkor nagyon jól jön egy ilyen oldal.Irigyellek,hogy neked kedves első hozzászóló,ilyen gondod nincs,és mindig mindent meg tudsz nézni amikor megy a tv-ben.Képzeld én 3 kisgyerek anyukájaként szeretem ezt a SZAR oldalt,különben még arról a kevés szórakozásról is lemondhatnék,amikor azon a SZAR oldalon megnézem valamelyik sorozat aktuális részét.
2010. okt. 14. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, csak az a gond, hogy be sincs kötve a tv a szobámba, mert nem fogom azt a nagy mennyiségű értelmetlent fost nézni, azzal a nagy fos szinkronnal.

És ha érdekel, lehet, hogy paraszt módon válaszoltam, de a válasz ott szerepel valahol a 2. sorban, és az a fontos, nem az, hogy most én azt milyen módon mondtam.

Amúgy nekem is 3 gyerekem van, a Rikárdó, az Eszmeralda meg Armandócska.

2010. okt. 17. 20:47
 4/4 anonim válasza:

Itt az előttem szólónak igaza van kicsit vulgárisan fogalmazva... annyira lusták a kisgyerekek hogy csak klikkelni hajlandóak. Nem akarnak egy kicsit se foglalkozni hogy regisztráció meg ilyesmi, nem is érti (valószinű gyermek lehet a kérdező) de nem is akarja megkeresni hogy kell beregisztrálni. Csak klikk és kész is, mindent egyböl, és most alapon... undorító...

Neked is megkell nevelned a gyermekeidet, de remélem azóta sikertült, mert nem most volt már ez a beszélgetés. Ha nagyon személyeskedésnek veszed ezt az írást, nem kötelező megemlíteni ezeket a "gyermekem van" dolgokat.

A szerkeztő fáradozik a feltöltésekkel, oldala szerkesztésével. Tiszteljük meg legalább annyival hogy beregisztrálunk az oldalára.

2014. okt. 20. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!