A "régi" Tibi atya milyen volt?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy ez már nem olyan mint régen volt..
És mégis akkor milyen volt régen? Tudnátok pár példát mutatni? :)
2015. júl. 22. 13:57
1/8 anonim válasza:
Gondolom nem szólt annyira a pénzről hogy minden szir-szar bóvlit el akarnak adni Tibi Atya nevével.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..olyasmit olvastam hogy másféle poénjai voltak mint mostanában..
2015. júl. 22. 14:27
4/8 anonim válasza:
minden új ötlet frissebb...példát nem tudnék mondani, de az első végülis leírta.
kezdésnek tényleg csak egy alkoholista papról szóló vicces oldal akart lenni, egyedi dolgokkal...ma meg már egyrészt beindult ugye a pénzcsinálás a tibi atyás borral, mert hát a hülyegyerek megveszi, nem azért mert jó, hanem mert a tibi atya van rajta...szóval már nem elsődleges az, hogy egy alkoholista pap életét mutassa be poénosan, csak a pénz, és emellett elcsépelt, ezeréves alkoholista vicceket raknak fel többnyire...mert hát minek gondolkozzanak, ha a sok hülye úgyis csak nyomja a lájkot és kész...igénytelen.
5/8 anonim válasza:
Már a hülye gyerek sem veszi meg, mert rájött hogy még a koccintósnál is hitványabb, viszont az ára meg kétszer annyi....
6/8 anonim válasza:
És olyan kegyetlen másnapos voltam tőle, hogy soha-soha többé nem iszom, 2 Cataflammal tudtam felkelni az ágyból :D Senkinek nem ajánlom.
7/8 anonim válasza:
Régebben voltak jó pedofil papos meg cigányos poénok. Most ráragasztanak egy szar kannásborra egy "Tibi atya" matricát, az ára után odaírnak még egy nullát és így árulják.
8/8 anonim válasza:
Csak szimpla kiirasok, amik bemutattak az alkoholista papok mindennapjait, illetve néhány Biblia átírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!