Mit tegyek? Van egy srac aki. (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Nha szoval van 2 srac az egyik 1 evvel nagyobb nalam es a masik 4 evvel...a kisebbik srac aranyos meg minden vicces kedves de megszivattam a tesomat vami hujeseggel s a srac ezt mrgtudta s azt mondta h o ezt mar nem akarja tovabb es beragott ram..a nagyobbik csavot pedig csak en erdeklem o is aranyos meg minden s jol is nez ki csak mindneki azt mondja h idos hozzam...omm 13 eves vagyok...szerintetek melyiket valasszam?mert a kisebb csavo elolrol akar mindent de jott a nagyobbik csavo s mind a ketto teccik..mit tegyek?2010. márc. 5. 19:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem először tanulj meg helyesen írni.
Másodszor jöjj rá, hogy fiatal vagy te még ehhez!
...De mivel, hiába írom ezt le, mert azt fogod visszaírni, hogy korodhoz képest érett vagy, ezért inkább az mondom, hogy a fiatalabbik sráccal kezdj bármit is.
Amúgy meg szinte mindegy melyiket választod, mert pár év múlva úgyis rájössz, hogy fiatal voltál a kapcsolathoz, pláne idősebbekkel.
2/2 A kérdező kommentje:
4 ev nem a vilag konyorgom...es ha igy is ki tudod olvasni amit irtam akkor folosleges...
2010. márc. 5. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!