Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Instagram! Keresek valakit...

Instagram! Keresek valakit (valakiket), akikkel követnénk egymást, kedvelnénk egymás posztjait. Érdekel? Küldd el priviben az Insta-fiókod.

Figyelt kérdés

2015. júl. 20. 20:11
 1/6 anonim válasza:
Nekem is irhattok :))
2015. júl. 21. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nem bántásból, ne érts félre, de lenne egy kérdésem. Miért jó az, ha vadidegenek követnek? Borzasztóan mű. Jó érzés, ha úgy lájkolnak, hogy tudod, hogy nem is tetszik neki a képed? De komolyan, miért jó felépíteni egy ilyen mű világot, kit akarsz átverni? Tényleg ne haragudj a kérdésért, de ez nagyon érdekelne. :)

19/L

2015. júl. 22. 12:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Mit zavar ez téged? Szerintem Instagramon a képeken kívül semmmi sem személyes. Van aki nem is magáról tölt fel képeket, meg bekövet 1000 embert, hogy mások is visszakövessék. Én miért ne tehetném ezt. Amúgy meg honnan tudod mi a szándékom?
2015. júl. 25. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
A csinált népszerűség a szándékod, mert a valóságban ez nem adatott meg. Ha te lennél a suli sztárja, valószínűleg nem ide írogatnál ilyesmit. De nem akarlak bántani, komolyan. Nem értem miért támadsz le, csak egy kérdés volt. Nekem 843 követőm van, de nem ide írtam, csak úgy lettek.. Csak kíváncsi voltam, te miért így keresel ennyi az egész :) Bocsi a véleményemért!
2015. júl. 31. 10:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Miből feltételezed, hogy kevés a követőm?

Egyébként meg tényleg nem hencegni akarsz, ugyan...

2015. aug. 3. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondoltam nincs sok, ha itt keresel olyanokat, akiket nem is ismersz. Én nem hencegek. Inkább motivációnak írtam - hogy másképp is lehet követőt szerezni, erőlködés nélkül!
2015. aug. 5. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!