Ha Ti választhatnátok ki milyen dalok legyenek a Violetta Live-on, Ti miket választanátok?
Én viszont úgy tudtam, hogy Amerikában azért énekelték a Más que dos-t, az Abrazame y verás-t stb, mert az a Live turné másik fele. Tudjátok Tiniék egy hónap szünetet tartottak valamikor június környékén, most pedig elindultak (nemrég) a turné második felére. A Vlovers Hungary (youtubon) is feltöltött olyan videókat, (Violetta Live Búcsú turné címmel) ahol Tiniék azt nyilatkozzák, hogy a turné második felében új számok lesznek.
Nem tudom, melyik az igaz verzió, de én mindenesetre nagyon örülnék, ha játszanák a Más que dos-t ♡♡
Ha csak az első és második évados dalok lennének,én ezeket raknám bele,ilyen sorrendbe :D
1. En gira
2. Tienes el talento
3. Euforia
4. Habla si puedes
5. Podemos
6. Are you ready for the ride?
7. Alcancemos las estrellas
8. Voy por ti
9. Yo soy asi
10. Luz camara accion
11. Condigo Amistad
12. Entre dos mundos
13. Peligrossamente bellas
14. Nuestro camino
15. Veo veo
16. Te esperare
17. Como quieres
18. Tu foto de verano
19. Te creo
20. On beat
21. Juntos somos mas
22. Salta
23. Soy mi mejor momento
24. Ser mejor
25. En mi mundo
"csak az első és második évados dalok"
1. En gira
:D
Truee :DD
Na de tényleg,az alapból benne van mindegyik koncerten.:D
2015 Violetta Live-on alap hogy az En gira-val kezdenek :D Nem akartam még oda írogatni hogy kivéve egy 3 blablabla :D ..De akkor ha ennyire zavar..Akkor az En gira 3.évados dal,és azon kívűl az 1. és 2. évadból ezeket a dalokat szeretném..na :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!