Fotópályázat- Fényképezd le az erőt. Ötlet van, csak egy kis kiegészítés kéne. Ötletek?
sokminden mást is kifejezhet erő...létezik lelki erő is,ilyenre még nem gondoltál?
erő egy anya is pl
Hú, szerintem az ötleted már nagyon elcsépelt gondolat... Abszolút nem rosszindulatból mondom, félre ne érts, de ezzel szerintem nem nyersz meg egy pályázatot. Lehet, hogy tényleg a Te saját kútfődből csöppent ki, de sajnos ezt előtetd már rengetegen kitalálták, szinte minden amatőr fotós csinál ilyeneket magának emlékbe egy-egy utazásakor.
Jobban járnál, ha egy kicsit elvonatkoztatnál, pl. amit az egyik előttem szóló is írt, hogy pl. ábrázold a "lelki erőt". Vagy valami ilyesmi. Vagy pl. lefotózol egy... nem kockázatos kiírni ide az ötleteket? Nem félsz attól, hogy lenyúlják?
Nem félek ide kiírni, mert külföldi pályázat, és csak az nevezhet aki itt jár suliba.
Azért nem jó a lelki erő, mert ezt egy energia szolgáltató cég írta ki.
Már van egy másik kép is kész, ahol egy fa gyökere feltörte a betont, ott a beállítás nagyon jól sikerült, és a kontraszt is kifejező lett, de beállítottat is szeretnék beküldeni. Valamit, amit össze kellett rakni, nem csak kimenni és egy meglévő dolgot lekapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!