Hogyan tudom megcsinálni a PS3 jailbreak-jét?
Kaptam egy használt PlayStation 3 konzolt, és mivel soha életemben nem rendelkeztem efféle dolgokkal, most 20 évesen sem értek hozzá... :D Voltak rajta játékok, természetesen egyik sem eredeti, az mmCm programon keresztül játszottam velük. Ezek már mind rajta voltak a konzolon, az előző tulaj tette fel őket. Egyszer úgy gondoltam, milyen zsír lenne, ha rádugnám a netet és használnám a multiplayert is. Fogalmam sem volt hogy azzal, hogy frissítem a ps3 firmware-jét, nem tudok játszani többet a konzollal, amíg nem frissítem az mmCm-et vagy nem teszek fel valami mást helyette.
Sokféle lehetőséggel próbálkoztam, de a ps egyszerűen nem hajlandó észrevenni a pendrive-on a multiman és a többi program telepítőjét.
Végül úgy döntöttem, hogy inkább a ps firmware-ét fogom csesztetni. (pl. letöltök egy jailbreakelt firmware-t, és arra frissítem a konzolt.) Ezzel kapcsolatban kismillió videót megnéztem, de mindegyikben ez a rohadt emelt díjas sms-sel való letöltésbe ütközök, kezd már irritálni a dolog.
Nem tudom ezt valahogy megkerülni? Esetleg ti is csináltatok már ilyet? Ha igen, hogyan?
Azt még hozzátenném, hogy a ps menüjében nincs olyan opció, hogy "install package files", mint ahogyan azt több videóban is láttam.
Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!