Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért szeretik ezt a tibi...

Miért szeretik ezt a tibi atyát, mitől ilyen vicces?

Figyelt kérdés
Nem vicces, prosztó, idióta posztokat osztanak meg, amik számomra inkább idegesítőek mintsem viccesek, de valamiért sokan odavannak értve. Tele van alkohol imádó és provokatív posztokkal. Nem hogy arra tanítaná az embereket, hogy az alkohol fogyasztása nem visz előbbre, hanem inkább akkor vagy király ha iszol. Az egyik hülye posztja miatt sikerült összevesznem az egyik jó ismerősömmel. Örülnék, ha előbb utóbb megjönne az emberek esze és nem néznék.
2015. júl. 13. 23:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem az a baj Tibi Atyával, hogy az alkoholizmust élteti egy alkoholista országban, hanem hogy egyszerűen színvonal alatti. Én csatlakozom a "régen jobb volt" táborba, egeszen kedveltem, főleg az elődjét, az ExSzakaszt. Akkor íratkoztam le róla, mikor már elég sok követője volt és megjelentek a szavazz erre, meg arra, lájkold ezt az oldalt típusú posztok. Gondoltam ez rövidesen vállalkozássá fogja kinőni magát, és igazam lett. Ráadásul mivel sok lett a követő, leesett a színvonal is és nagyon erőltetettek a posztok (direkt nem írok vicceket).

A humor a legőszintébb műfaj, aminek semmi sem szabhat gátat. Se megfelelési kényszer, se politikai korrektség, semmilyen elvek. Amennyiben ez megtörténik, akkor lakossági humorról beszélünk, ami Tibi Atyát szerintem legjobban jellemzi.

2016. ápr. 29. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!