Miért szeretik ezt a tibi atyát, mitől ilyen vicces?
Nem az a baj Tibi Atyával, hogy az alkoholizmust élteti egy alkoholista országban, hanem hogy egyszerűen színvonal alatti. Én csatlakozom a "régen jobb volt" táborba, egeszen kedveltem, főleg az elődjét, az ExSzakaszt. Akkor íratkoztam le róla, mikor már elég sok követője volt és megjelentek a szavazz erre, meg arra, lájkold ezt az oldalt típusú posztok. Gondoltam ez rövidesen vállalkozássá fogja kinőni magát, és igazam lett. Ráadásul mivel sok lett a követő, leesett a színvonal is és nagyon erőltetettek a posztok (direkt nem írok vicceket).
A humor a legőszintébb műfaj, aminek semmi sem szabhat gátat. Se megfelelési kényszer, se politikai korrektség, semmilyen elvek. Amennyiben ez megtörténik, akkor lakossági humorról beszélünk, ami Tibi Atyát szerintem legjobban jellemzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!