Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Steam segitség kéne, hogy...

Steam segitség kéne, hogy lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
Nos, egy barátomnak küldve lett egy link, hogy kést tud kapni vele, de nem tudott angolul ezért segitettem neki, csak én is rámentem és futtattam. Ez után nem indult a Steam, majd újratelepitettem és elindult. Másnap azt irta, hogy frissit és bekell jelentkezni újra. Na és itt jött a probléma: amikor beirom helyesen a felhasználónevem és a jelszóm, akkor azt irja, hogy: Nem létezik a megadott fiók, vagy hibás jelszó vagy fióknév. Gondolom, hogy a link a hibás, ezért utánna néztem. A viruskereső nem talált semmi virust. Irtam már a Steam Supportnak, de nem lettem okosabb. Irtam Gabe Newell-nek is, Ő nem válaszolt. Nem lehetne megoldani, hogy a játék adatait átrakni egy másik fiókra?

2015. júl. 11. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Téged ezzel a linkkel nagyon átvertek, és most lenyúlták a fiókodat. Ez ügyben írj a supportnak. Előtte nem tudom mit beszéltél velük. Csak úgy ingyen kést nem fogsz kapni.
2015. júl. 11. 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:
és azt tudod, hogyha egy másik Steam fiókot csinálok, egy másik email cimmel, akkor az biztonságban van? mert hallottam, hogy ez a bizonyos "hijack" megferőzi a gépet, nem csak a Steam fiókot
2015. júl. 11. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!