Tomy Tani posztert lehet valahol kapni (a Liza, a rókatündérből)?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami Liza falán van. De akár csak hasonló is jó lenne. A DVD-hez esetleg jár poszter?2015. júl. 2. 01:05
1/6 A kérdező kommentje:
2015. júl. 2. 01:41
2/6 anonim válasza:
Hát ööö, esetleg plakátosnál lehet tudnának a két képből nagyobb felbontásban is csinálni. Egy próbát megér.
Én is kerestem anno Lizás posztert. Az egyik moziban találtam is. Mondjuk azon nem Tomy Tani van, hanem Liza.
Végső megoldásként még annyit tudok javasolni, hogy keresd meg a rendezőt facebook-on. Van neki. Esetleg nála érdeklődhetsz, hogy tud-e neked segíteni ebben.
Sok sikert!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) bár nem valószínű, hogy mernék neki írni...
2015. júl. 15. 00:20
4/6 anonim válasza:
Bár nem tudom mennyire vagy Liza fan...vagy csak ez a Tomy Tanis japán feeling tetszik..
Nem kell parázni, nem harap, nagyon aranyos. :)
6/6 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelne, mert a Liza a rókadémon lett az új kedvenc magyar filmem, nagyon régen láttam ilyen jót kis hazánkban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!