Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen gázpisztolyt vegyek?

Milyen gázpisztolyt vegyek?

Figyelt kérdés

Üdv....

Én ezt a fórumot mégcsak most találtam meg, és hát szeretném a segítségeteket kérni....

Szeretnék egy gáz-riasztó fegyvert......tudnátok ajánlani linkel együtt?? Nagyon hálás lennék :)

Sajnos csak kb 30 ezrem van rá(tudom hogy ez nem sok)

Győri vagyok és a Győri boltba(legalábbis az internet szerint)( [link] csak ezek a fajták vannak:

KESERÜ MŰVEK: ARMY,NAVY,RED AGENT COMPACT,VOLGA,ZORAKI 914,ZORAKI 917(20-35e)

RÖHM 59 (38e)

S&W Chiefs Special fekete(39e)

Viper 2,5"-os Aludobos R1(29e)

Igazából csak annyit szeretnék, hogy tünjön teljesen élethűnek és a hanga is legyen hangos(aránylag)..........és persze hogy meg tudjam védeni magam :)

Nagyon hálás lennék egykis segítségért!

Üdv.

2015. jún. 27. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Mivel jelenleg sajnos a revolverekhez NINCS megbízható paprika és könnygáz töltény (A Wadie gyártmány trágya!!!! SOHA ne vegyél revolverhez valót!!!!) így csak öntöltő jöhet szóba.

A legfontosabb,hogy meg tudd védeni magad vele,így:

[link]

[link]

2015. jún. 27. 22:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Konkrétan amiket elmondtál típusok, azok között 2 manapság nagyon jónak számító is van!

Zoraki 914

Keserű Red Agent Compact

Menj be a boltba és ez 2 közül válaszd ki amelyiknek kényelmesebb a fogása és amelyiket jobban el tudod bújtatni a ruhád alatt.

Ha beírod a fenti 2 fegyver nevét a google keresőbe, akkor mindkettőről találsz videókat a fegyvervideo.hu oldalon, amik nagyon részletesen elmondják hogy ezek miért jó fegyverek.

2015. júl. 15. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!