Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Moly.hu? Elég "új" vagyok az...

Moly.hu? Elég "új" vagyok az oldalon (bár viszonylat rég regisztráltam), és sokmindent nem értek (? )

Figyelt kérdés

Pl. Minek van külön Olvasmánylista és Könyvek? Mi a különbség, nekem eddig minden az Olvasmánylistában van, mit kell tenni a Könyvekbe? :D

Vagy mire való a Polcok? Oda mi kell? :D

Köszi a válaszokat

2015. jún. 27. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Az olvasmánylista az, amiket olvasol/olvastál. A könyvek pedig, hogy milyen könyveket tárolsz otthon, mert nem biztos, hogy minden könyvedet már olvastad.

Polcot nem muszáj csinálni, én csak általában kihívásokhoz szoktam. Vagy régebben csináltam régebbi könyvekből.

2015. jún. 27. 11:57
 2/5 A kérdező kommentje:
és ha értékelést írok, hogyan érhetem el, hogy a cselekményleírásos részeket csak az lássa, aki rányom a spoiler-re? mert azt hittem sikerült, aztán nézem, mégis ott a teljes szöveg :D na ezt nem értem.
2015. jún. 28. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy állítod be, hogy cselekményleírás tartalmaz az értékelés, akkor ha valaki látja, hogy értékeltél, csak akkor látja, ha lenyitja a fület. :)
2015. jún. 28. 20:49
 4/5 A kérdező kommentje:
jó, de nálam úgy jelenik meg, mintha ott nem lenne semmi fül, csak a szöveg.
2015. jún. 28. 20:50
 5/5 evuska79 válasza:
Én is új vagyok a Molyon és elég nehezen jöttem rá eddig is a dolgkra :) Valaki azt el tudná mondani,hogy mikor olvasánylistára helyezek egy könyvet,hogy lehet azt bejelölni,hogy pl 2015.08.21-2015.08.22 ig olvastam,mert csak az évet tudom elmenteni,másoknál pedig időintevallumokat is látok :D Köszi előre is.
2015. aug. 22. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!