Győri Jedlikes gólyabál?
Figyelt kérdés
Szerintetek elmennyek rá? Az iskolában agyon dicsérik meg reklámozzák és a fotókon is tök jó bulinak látszik, de hallottam rémhíreket is. Pl.: tampon szopogatás, rúdtánc stb. Jófej
vagyok könnyen barátkozok de ilyen leégetem
magamat nekem ez nagyon nem szimpi. Aki volt már az legyen szives írja le milyen volt! Köszönöm!
2015. jún. 25. 12:23
1/1 anonim válasza:
Én se mentem el anno. De néhányan igen és hát valóban vannak ott olyanok amiket hallottál. Az osztálytársaimnak a zsíros kenyér alkotóelemeit kellett külön külön megenni. Hát én bizton nem lettem volna annak a helyébe aki a zsírt ette magában. Jól gondold meg azt hogy elmész, számíts a legrosszabra akkor nem ér meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!