Budapest Parkról tudnivalók? Odajutás, milyen a hely, kiszolgálás? Belépéskor átnéznek? Még soha nem voltam
Figyelt kérdés
Ketten megyünk fiú haverommal koncertre, de még soha nem voltam hasonló helyen sem.
Közlekedést megnéztem, de most láttam, hogy mennyire körbe van kerítve.
Belépéskor átvizsgálnak? Csak mert általában van nálam +1 doboz sör, nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni. :D
Bármilyen választ szívesen fogadok!
18/L
2015. jún. 22. 17:41
1/3 anonim válasza:
Szia, a hely azt gondolom a jelenlegi legjobb Budapesten ebben a kategóriában. Belépéskor a táskádat átnézik, hogy ne vigyél be ételt,italt, szóval a +1 sört hanyagold. Személyit általában kérnek, ha nem tűnsz egyértelműen nagykorúnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Jó tudni, akkor inkább előtte elfogyasztom.. :) Mennyi bent egy sör, 5-700 FT?
2015. jún. 22. 17:48
3/3 anonim válasza:
Bizonyos időközönként változik a sör ára 8-ig olcsóbb, aztán kicsit drágább, majd 10-től megint olcsóbb, pontosan nem tudom mennyi, mert idén még nem voltam. De az olcsóbb időszak az olyan 300-350 lehet, a drágább 500-600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!