Nem tudok írni! /troll megjegyzések kíméljetek/ Valakinek van ötlete? 13/L
Az a nagy helyzet, hogy komolyan írok, /ha szabad magamat fényezni már lett országos második az egyik novellám:)/ de mostanában valamiért nem tudok. Viszont rengeteg ötletem van animációkhoz, animálni viszont nem tudok. /ezeket úgy kell elképzelni hogy egy szám megy az animáció alatt, és minden a zene ütemére történik/ Ilyenkor fülhallgatóval a fülemben járkálok körbe-körbe a szobámban, és nagyon akarok valamit csinálni, valamit alkotni csak nem sikerül. Gondolkoztam a videózáson, csak nem tudom miről beszélhetnék. Rajzolni szerény személyem szerint tudok, csak ahhoz sincs ötletem.
Ma sikerült írnom /vonalas füzetbe/ négy és fél oldalt, majd két TF2 menet után visszaolvastam és megállapítottam hogy ez valami iszonyat rossz.
Úgyhogy most itt fekszek éjjeli egykor, megint nagyon akarok csinálni valamit, és nem tudok aludni.
/értelmes válaszokat kérek, ha lehet/
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!