Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok írni ötleteket?

Tudnátok írni ötleteket?

Figyelt kérdés
A barátaimmal fogok lógni és szeretnénk csinálni csinálni valami hülyeséget,pl.:eljátszom hogy nem itteni vagyok,nem beszélem a nyelvet,és keresek valamit,így egy kicsit "trollkodni" lehet....tudnátok még mondani ötleteket,saját tapasztalat is jöhet,vagy bármi amit másoktól hallottatok...előre köszi!

2015. jún. 18. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Vizeljetek a barátaitokkal egymás szájába a főtéren!
2015. jún. 18. 19:58
 2/3 A kérdező kommentje:
a felettem lévő tuti saját tapasztalatos,mindegy ez elég bizarr,valami ne túl durvát írjatok már,amitől ha lehet ne kerüljünk intézménybe,de mégis egy jót szórakozunk...!
2015. jún. 18. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
én azt terveztem, hogy oda megyek az emberekhez megkérdezni a dátumot (évet is!!) és ha megmondja akkor kiabálok, hogy sikerült, ha megkérdezik, hogy micsoda, akkor elmagyarázod, hogy egy fontos küldetésen vagy a jövőből
2015. jún. 21. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!