Mivel szeretem a horrort ezért a posztok tetszenek, de a téma szerintem nem a legjobb és rebloggolni valamint likeolni sem lehet ezen változtass szerintem, és ez a lámpás dolog is unalmas már, mindenkinek ilyen van, én azt mondom hogy a tumblid legyen egyedi ne olyan ami másoknak is van. Ezeket remélem nem sértésnek veszed, vedd építő kritikának! Mellesleg bekövettelek a posztok miatt.
2015. jún. 16. 20:12
3/7 A kérdező kommentje:
1. válaszoló igen ez más mint a megszokott "tömegtumblik" ahol az érvágás meg a depizés megy, ezért lehet szokatlan :'D nekem ezek tetszenek és az emberek azt rakják ki ami tetszik neki vagy amivel kifejezik magukat :)
2. válaszoló köszönöm a válaszod. Nagyon sokat kerestem a témát mert valahogy egyik se volt jó mert csomónál a képhez odarakja azt a fehér hátteret és akkor már nem adja vissza a hatását..akkor voltak olyanok ahol meg a képeket csak így egy oszlopba rakta..vagy valahova nem lehetett profil képet rakni stb stb :'D szóval így örültem neki hogy ezt megtaláltam :''D azt hiszem ez maradni fog..a lámpást meg lehet tényleg leveszem pedig nekem rég óta meg van:DD
2015. jún. 17. 22:55
4/7 anonim válasza:
keresgélj még szerintem és egyébként lehet változtatni a témán belül is, arra van az a sok angol szöveg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!