A rádiókban (én speciel Music FM-et hallgatok, de szerintem máshol is így van) a stúdióban hallják az adott zenét ami megy a rádióban vagy csak a fülhallgatón keresztül?
Figyelt kérdés
Mert látom a webkamerában (Önindító c. műsor) hogy a műsorvezetők amikor beszélnek rajtuk van a fülhallgató, de amikor kezdődik egy zene akkor felveszik újra a fülhallgatót, és honnan tudják pontosan mikor van vége a zenének van egy visszaszámláló?2015. jún. 15. 09:50
1/2 anonim válasza:
A Music FM-nél a stúdióba is megy csak halkabban, már jártam bent szóval tudom.
2/2 anonim válasza:
Amikor beszélnek, akkor a fejhallgatóban megy a zene, betelefonálók, stb. - hogy ne visszhangozzon a mikrofonba.
Ha nincs bekapcsolva a mikrofon akkor pedig a hangfalakon keresztül megy az adás élőben.
Az adáslebonyolító program pedig írja, hogy miből-mennyi van még hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!