Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek az emberek többség...

Szerintetek az emberek többsége honnan kezdi olvasni az újságot? Előlről vagy hátulról?

Figyelt kérdés
Párom szerint az emberek 90%-a "visszafelé" olvassa az újságot szerintem viszont nem!
2010. febr. 28. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes dolog. Én mindig először megnézem a kedvenc rovatom, az hátul van. Aztán megnézem a főoldalt, van -e valami érdekes cikk, írás, amit szeretnék elolvasni, és odalapozok. Ha azt elolvastam, akkor van, hogy a többi már nem is érdekel, vagy ha mégis, akkor elölről kezdem.

Édesapám pedig pont fordítva van. Fogja az újságot, megnézi a főoldalt, mindenbe beleolvasgat egy kicsit, aztán fogja, megfordítja, és elkezdi a hátulja felől olvasni. :)

2010. márc. 2. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés tényleg:)

3 kedvencem van Joy,Glamour,Cosmopolitan Glam hátilról,többi előlről, de csak azért,hogy a ruhákat lássam meg előbb:)

2010. márc. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!