Alkoholos édesség? Tudnátok valamit tanácsolni?
Sziasztok!
Hétvégére kellene valami erősen alkoholos édesség, "nagyon" jól szeretném érezni magamat tőle! :D. Ehhez szeretnék segítséget kérni hogy milyen sütemények/ édességek vannak amik erre jók lennének? Nem szeretnék vele sokat vacakolni:) Halottam már a vodkába/pálinkába áztatott gumimaciról de nem tudom hogy ez mennyire ütős. Ha van egy jó ötletetek vagy talán valami bevált effajta party süti osszátok meg velem légyszíves!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nagyon jól akarod magad érezni alkoholos édességtől?
Azt tanácsolom,h vegyél akármilyen alkoholos édességet, tökmindegy melyiket és igyál hozzá pálinkát.
Édes piától/cucctól berúgni nagyon ocsadék. Azt meg bánod hogy megszülettél. Ettől már csak a koktél lenne rosszabb, mert az édes is, meg kevert pia is.
Valahogy a cukor erjedési/bomlási folyamata ad egy löketet a piára, és ettől nagyon alattomos lesz.
Ha nagyon jól akarod érezni magad, és másnap sem akarsz sugárban hányni, ajánlom a vodkát tisztán.
Vagy esetleg a pálinkát. a lényeg, hogy töményet, tisztán.
Az ilyen alkoholos cuccokba mint a konyakmegy, a dianás cukorka, tiramisu, alkoholos csoki NEM azért tesznek szeszt mert az emberek le akarják magukat inni, hanem csak az íze miatt.
1 es köszi! megnézem :)
2 es nem képszakadásig gondoltam, nem véletlen nem simán írtam a "nagyon" szót, lehet kicsit félre írtam, nem berúgni akarok mint az állat.... de köszi azért!
3 as köszi, ez jó:D
4 es kezdésnek gondoltam csak utána meg jöhet a többi:) ha iszok is csak ugy hogy egy valamit nem szoktam keverni, azért gondoltam édességre mert a cukor felturbózza de most hogy mondod ezt az erjedéses valamit lehet elhagyom és iszok tisztán. Az abszintról halottam még hogy égetni kell felette kanálba kockacukrot amit nem értek miért jó de biztos látványos. Köszi a segítséget!
Na, az abszint az már jobb ötlet. Bár ahhoz azért kell a cukor, mert van egy ízvilága. Ezt valaki vagy szereti, vagy nem. Ha veszel, akkor olyat keress, ami szép mohazöld, nem ezeket a kék-piros ablakmosó folyadékokat.
Vagy amit én javasolnék, hogy ha koktéloztok, akkor valami olyat ami NEM tartalmaz kétféle szeszt. Ezek mondjuk eléggé fel vannak vizezve ahhoz, hogy gusztustalanul berúgni tőlük nehezebb, mert sok vizet is meg kell meginni ahhoz az alkohol fokhoz.
Ötletek:
-mojito: nagy melegben kiválló, jeges is, savanykás is de édes és az íze is jó. (rum)
-tom collins: hasonló ez is, citromos-édeskés sok jéggel, szódával (gin)
-gin fizz: ez kb. ugyanaz mint a collins. (szintén gin)
-ordinary highball: ezzel még a leghisztisebb srácokat is meg lehet itatni, mert nem egy "nőcis" koktél (whiskey)
-vodka-lime-soda: pont az van benne mint a nevében (vodka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!