Buliba menni egyedül, lányként? Mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Tudni kell h a hely ahova járok szórakozni nagyon biztonságos, a biztonsági őrök ha vmi gondot észlelnek, könyörtelenül kidobják az illetőt, stb..hamarosan lesz 1 jó buli, de senki nem tudna velem jönni most, viszont én meg nem szeretném kihagyni. Mennyire gázos ha lány vagyok és egyedül mennék? Nagyon szorongós vagyok tehát elég kínosnak fogom magam érezni, hogyan oldódhatnék fel, hogy alakulnának a dolgok így?2015. jún. 10. 22:26
2/2 anonim válasza:
Ha egyedül mész abból alapból az jön le a pasiknak hogy te szingli vagy és nyomulhatnak rád. Szóval vigyázz, mert ha meghív valaki egy italra vagy valamit tesznek bele akkor nagyon rosszul járhatsz (ismerősöm így járt...és nem részletezem mi lett a vége...). Amúgy hazafelé úton akkor legalább taxival menj ne egyedül, vagy ismeretlennel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!