Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lenovo A328 mobil miért merül...

Lenovo A328 mobil miért merül le egy nap alatt?

Figyelt kérdés
Van egy Lenovo A328 mobilom amit, ha feltöltök max-ra este akkor reggelre a töltöttségi szint leeseik 40%-ra kb. de ezt mindig el játssza. Naponta kell töltenem azt a k..va telefont pedig 1 hete vettem és nem is használom másra csak telefonálásra. Az akkut is kisütöttem teljesen és akkor töltöttem de sz@r akkor is. 1 év gari van rá. Szerintetek ez normális jelenség vagy vigyem vissza cserére? Segítsetek please!
2015. jún. 10. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikor megvetted és először lemelül utana 120 órára a tőtőn kell hagynod hibába töltötte fel maxra és ezt 3szor jell ha megcsináltad akkor csak apszar az aksi ha nem csináltad akkor azért merül le hamar
2015. jún. 10. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:

pont hogy hülyeség a kisütés már legalább 10 éve, persze semmi jelentősége nincs, mert a telefon nem fogja tovább tölteni, ha 100%-on van.

valami egyéb oka lehet annak, ha így merül.

2015. jún. 11. 18:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Már megjavult. Szerintem megszállta valami :D
2015. jún. 12. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!