Érdekelne titeket egy ilyen blog?
Elég tömeg-téma, ráadásul egyre több ilyen jellegű blog készül, viszont ha érdekes a blogod akkor egészen biztosan lesznek rendszeres olvasóid. :) Csak sok időt és energiát kell ahhoz belefektetni.
Szerintem érdemes belekezdeni, ha nem is jön be, akkor is tanultál valamit és nem dől össze a világ. :)
Ha esetleg belekezdesz, engem mindenképp érdekelne a holnap címe! :)
Köszönöm a véleményed :) Azt hiszem akkor gyűjtögetek érdekes témákat, és ha elkészül a blog, mindenképp be fogom ide linkelni.
Én is most nézegetem a blogokat, valóban rengeteg van; egyik jobb mint a másik, úgyhogy fel kell kötni a nadrágomat úgy érzem, ha olyan témákról szeretnék írni, amiről még senki sem.. :)) Mégegyszer köszi!
Megcsináltam az első bejegyzést, esetleg ha van valami építő jellegű kritikád, örülnék, ha megosztanád velem :)
1. Kapcsold ki a zenét. A legtöbb ember az automatikusan elinduló zenét idegesítőnek tartja - emiatt sokan el is navigálnak az ilyen oldalakról.
2. Jogszerűség. Ha már nem saját fotókat használsz, használj ingyenes stock photókat vagy creative commons fotókat - megfelelő licensszel, forrásmegjelöléssel stb.
3. Vedd sokkal szélesebbre a tartalom sávját, mert ezt így piszok rossz olvasni!
4. Legyen margód, mert a faltól falig tartó szöveg szintén nagyon fárasztó a szemnek!
5. Mértékegységek, mértékegységek. Pl. definiálhatnád mekkora az "1 pohár" nálad: nem mindegy, hogy pálinkáspohárnyi vagy söröspohárnyi citromléről beszélünk ;) , de sajnos a joghurtos pohár mérete is elég változatos tud lenni.
Egyébként hajrá, így egy bejegyzés alapján igényes munkának tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!