Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Érdekelne titeket egy ilyen blog?

Érdekelne titeket egy ilyen blog?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy elindítanék egy olyan blogot, ahol mindenféle házi praktikákat osztanék meg leginkább szépségápolás témakörben. Nagyon sokféle arcpakolást meg arcradírt és egyéb dolgot szoktam itthon kutyulni magamnak háztartási kellékekből, amik hatásosak, és itt a nyári szünet, már most unom, gondoltam ha tényleg jó ötlet (nekem annak tűnik, de más véleménye is érdekelne), akkor elkezdem csinálgatni. Ti mit szóltok hozzá? Nagyon tömeg-elfoglaltság a blogírás ebben a témakörben?

2015. jún. 5. 12:30
 1/6 anonim válasza:

Elég tömeg-téma, ráadásul egyre több ilyen jellegű blog készül, viszont ha érdekes a blogod akkor egészen biztosan lesznek rendszeres olvasóid. :) Csak sok időt és energiát kell ahhoz belefektetni.

Szerintem érdemes belekezdeni, ha nem is jön be, akkor is tanultál valamit és nem dől össze a világ. :)

Ha esetleg belekezdesz, engem mindenképp érdekelne a holnap címe! :)

2015. jún. 5. 12:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményed :) Azt hiszem akkor gyűjtögetek érdekes témákat, és ha elkészül a blog, mindenképp be fogom ide linkelni.

Én is most nézegetem a blogokat, valóban rengeteg van; egyik jobb mint a másik, úgyhogy fel kell kötni a nadrágomat úgy érzem, ha olyan témákról szeretnék írni, amiről még senki sem.. :)) Mégegyszer köszi!

2015. jún. 5. 12:40
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Megcsináltam az első bejegyzést, esetleg ha van valami építő jellegű kritikád, örülnék, ha megosztanád velem :)

2015. jún. 5. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Kapcsold ki a zenét. A legtöbb ember az automatikusan elinduló zenét idegesítőnek tartja - emiatt sokan el is navigálnak az ilyen oldalakról.

2. Jogszerűség. Ha már nem saját fotókat használsz, használj ingyenes stock photókat vagy creative commons fotókat - megfelelő licensszel, forrásmegjelöléssel stb.

3. Vedd sokkal szélesebbre a tartalom sávját, mert ezt így piszok rossz olvasni!

4. Legyen margód, mert a faltól falig tartó szöveg szintén nagyon fárasztó a szemnek!

5. Mértékegységek, mértékegységek. Pl. definiálhatnád mekkora az "1 pohár" nálad: nem mindegy, hogy pálinkáspohárnyi vagy söröspohárnyi citromléről beszélünk ;) , de sajnos a joghurtos pohár mérete is elég változatos tud lenni.

Egyébként hajrá, így egy bejegyzés alapján igényes munkának tűnik.

2015. jún. 6. 14:57
 5/6 anonim válasza:
Linkeld újra, ha kijavítottad azokat a hibákat amiket az előttem hozzászóló írt. Én is szívesen olvasnám, ha egy kicsit módosítanál a kinézeten, plusz nem ártana egy kevéske infó magadról. Amúgy tetszik, jó írás :)
2015. jún. 6. 17:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Atya ég, magamtól ezeket a hibákat észre se vettem volna! :) Köszönöm szépen, igyekszem őket javítani :)
2015. jún. 6. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!