Csak én utálom ezeket a táborokat ennyire? Normális ez dgyáltalán?
Figyelt kérdés
Az osztályomat imádom, tényleg. Normális kamasz csaj vagyok leszámízva ezt. Lehet a rossz tábori emlékeim miatt, de egyszerűen hinvágyam van a táborok miatt, meg az előtte lévő pár nap. Olyan szinten hogy sirni tudnék.Mit tegyek?2015. máj. 31. 20:28
1/2 anonim válasza:
Húzd meg a vállad, és élvezd az életet, ha imádod az osztályod, akkor velük :)
2/2 anonim válasza:
teljesen normális. én egészen gyűlöltem a táborokat mikor annyi idős lehettem mint te. nem rossz dolog ez a spleen érzés ezekkel kapcsolatban :) a táborok unalmasak tudnak lenni olyan dolgokkal,programokkal amik senkit sem kötnek le,főleg ha érettebb vagy szellemileg a társaidnál. :) szóval ez teljesen normális ha utálsz táborba járni,de akkor ne menj el !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!