Kéne ez a Thug Life videó! Tudnátok linkelni?
Figyelt kérdés
Régebben találtam egy "thug life" videót facebookon, de már nem tudom, hogy hol, ahhoz meg túl rég volt hogy visszakeressem az előzményeimben.. az van a videóban, hogy két srác sétál egy sikátor szerűség felé, az egyik meglát egy olyan táblát a földre rakva, hogy "erre menj" (persze angolul) a másik meg direkt a másik oldalon megy.. és aztán Snoop Dogg-tól a Smoke Weed Every Day című szám megy alatta, meg kiírja, hogy thug life.. ha valaki tudja, hogy hol találom belinkelné nekem? előre is köszi! :)2015. máj. 29. 21:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!