Volt fesztiválon hogy van a sátrazás? (több kérdés)
Figyelt kérdés
Van ugye egy kemping, meg van az a rész a fák között, ha bejárattól megyek, akkor jobbra, ami nem kemping végülis, hanem az út melletti rész.
Mindkettő helyen felverhetem a sátramat? Melyiket ajánlanátok?
Valamint 2 személyes sátorban leszek egyedül (így kényelmes, plusz néha egy lányka benézhet egy kis időre persze:D), picit nagyobb mint ami le van írva a házirendbe, ez mennyire gond?
2015. máj. 26. 14:39
1/3 anonim válasza:
Csak a kijelölt kempingrészen verhetsz sátrat, út melletti részeken, egyéb helyeken nem. Én három éve voltam sátorral, akkor két kemping helyszín volt.
Megvan határozva a házirendben, hogy mekkora sátrat vihetsz? Senki sem fogja ellenőrizni :O
2/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2015. máj. 26. 19:03
3/3 anonim válasza:
én tavaly a nagy réten voltam és minden reggel fél 8kor arra keltünk, hogy folyik rólunk a víz és alig van levegő a sátorban. nem ajánlom azokat a helyeket ahol nincsen fa, mert nemcsak reggel nem tudsz majd aludni, hanem napközbe megmaradni se fogsz tudni a sátorban/közelében. én idén mindenképp a jobb oldali kempingrészben leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!