Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha csinálnék egy blogot, ahol...

Ha csinálnék egy blogot, ahol a lovammal közös életünket mutatnám be szerintetek olvasná valaki?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek írni, rengeteg képem van a lovamról és rólam. Nem rég kaptam őt, és rengeteget fejlődünk szinte hétről hétre... ezt szeretném megmutatni :)

2015. máj. 18. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Rám ne számíts, nem vagyok lovas.

Viszont az alapvető kérdés az az, hogy azon kívül, hogy "jajj, de jó, pacim van!" és "ma egy órán keresztül futószáraztunk" mit tudsz mondani. Pl. attól függetlenül, hogy annyit tudok a lóról, hogy elöl harap, hátul rúg, a Zakuszka tanya blogját imádtam. Nem csak azért veszett jó a stílusa, hanem mert nagyon informatív, tanulságos és gondolatébresztő volt.

A másik, hogy a ló (saját magadról készült képekkel pláne!), nem olyan mint a legtöbb kutyus, cicus, süni, halacska: beazonosítható leszel tőle. Ez két dologgal jár együtt:

- még nagyobb felelősség minden szó, amit leírsz

- könnyebben megtalálhat, kipécézhet, piszkálhat néhány hülyegyerek.

Érdemes ezt a részét is átgondolnod a blogolásnak.

2015. máj. 19. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!