Szeretnék egy jot röhögni! Olyan sztorikat szeretnék olvasni töletek, hogy ne csak mosolyogjak, hanem törjön ki belölem a röhögés! Kivel mi történt?
Figyelt kérdés
Az se baj ha elszörnyedek vagy megdöbbenek azt is birom Eléggé.2015. máj. 15. 18:04
1/3 A kérdező kommentje:
Mondok is nektek egy példát!
Az eggyik ismerösöm felszállt egy buszra, ami eléggé rázkodott.
probált elhelyezkedni a tömegben de annyian voltak hogy egy néni mögé gyorsan beállt.Aztán jött egy kanyar és nem kibillent az egyensulybol igyhát szépen kezeivel megragadta szegény néni füleit kapaszkodoként.
2015. máj. 15. 18:19
2/3 anonim válasza:
Én egyszer vagiztam a biciklivel egy csajt nézve, de az már nem volt olyan menő, mikor beletromfoltam az előttem lévő haveromba, aki közben megállt a pirosnál. De a csaj jót röhögött :)
Egy haverom meg mesélte, hogy egyszer befingott a metrón, de olyan büdös volt, hogy átment a kocsi másik végébe. Az emberek meg ott ültek a büdösben :)
3/3 A kérdező kommentje:
:):):) köszi
2015. máj. 20. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!