Veru10 kérdése:
Ki volt már közületek táborban? (gyerekek válaszát várom 10-15 évesekét)
Figyelt kérdés
Mert a most nyáron megyek majd,és nem tudom milyen az.
Mennyi mindent kell vinni...
Egy hetes tábor.
2015. máj. 13. 11:39
1/5 anonim válasza:
Én voltam 10-15 éves korom között többször is:) Hatalmas élmény, nem kell megijedni tőle :) Egy hétre elegendő ruhát, plusz tartalékokat is berakhatsz vészesetre.. vigyél mindenfélét: nyári ruhákat, vastagabb pulcsit és nadrágot, ha fürödni is mentek akkor fürdőruhát, törölközőt, papucsot.. Vigyél mindenképp szúnyogírtót, kullancsírtót és gyógyszereket (fejfájáscsillapító, lázcsillapító, sebtapasz) Valami rágycsát vihetsz az odafele útra, de ételt ott úgyis biztosítanak majd. Mindenképp legyen nálad telefon, költőpénz, esetleg egy fényképezőgép - de ezekre mindig nagyon ügyelj, hogy meglegyenek! Valamint nagyon fontos hogy személyigazolványt (vagy diákot), és TAJ kártyát vigyél!
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz!
Csak az a baj,hogy az áll a papíron,hogy nem lehet hozni telefont,és semmi ilyesmit,és pénzt sem.
De azért köszi!
2015. máj. 15. 17:19
3/5 Jocika Szabó válasza:
Hali én már voltam sok táborba és a tudomásom szerint amit soha nem szabad elfelejteni azok ezek (telefon, költőpénz, PULCSI, fogkrém :DD
4/5 A kérdező kommentje:
Telót és pénzt nem szabad vinni.
2015. máj. 21. 13:29
5/5 A kérdező kommentje:
Már itthon is vagyok!
Nagyon jó volt. :P
:D
2015. júl. 5. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!