Hol lehet venni gömbvillámot Budapesten, és mennyiért?
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 17:43
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez az. De nekem mindenhol gömbvillámnak említik. És én is így tudtam. Olcsóbban nemlehet venni? Meg ezektől a netes vásárlásoktól nemsokat várok. Úgyhogy inkább bolt kellene.
2008. aug. 29. 18:43
3/9 anonim válasza:
keresd a google-lel plazmagömbként, biztos fogsz találni valamit...
4/9 anonim válasza:
gömbvillám XD én a helyedben nem fogdosnék olyat:D elég kiszámíthatatlanok :P volt már olyan, hogy valakinek a zsebében keletkezett és "picit" kiégette a nadrágját /a combjával együtt/
5/9 anonim válasza:
a gömbvillám az kicsit más:) ha olyat tudnál valahol venni, akkor feltétlenül szólj a tudósoknak is;)
amúgy én mintha láttam volna a quelle magazinban, csak nem tudom mikori...
6/9 anonim válasza:
Szia nekem 2 haverom nemrég vettek 2000ft-ér a XVI.kerületben a Pólus centerben vagy az Ázsia centerbe pontosan nemtudom de egymás melett van a kettö majdnem.De ha nagyon kell holnap megtudom kérdezni tőle pontosan.
8/9 anonim válasza:
Tudom, hogy plazmagömbre gondoltál, de ha netán valahol látsz eladó valódi gömbvillámot,:D akkor dupla áron megveszem tőled!:D A természetben kialakuló gömbvillám szemtanúi talán kevesebben vannak, mint ahányan megnyerik a lottó főnyereményeket világszerte!
A választ csak viccnek szántam:D
9/9 anonim válasza:
Vagy csinálj egyett a mikróban. XD Csak olyan mikrót használj, ami felesleges mert utána tönkremegy az egész...! Ahogy én is így jártam mikor csináltuk pár haverral... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!