Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek jobb szinkronsz...

Hogyan lehetek jobb szinkronszínész?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni hobbiból szinkronszínészkedni.Ezt úgy értem, hogy youtubera tölteném fel a videókat, vagy csak úgy a haverokkal ha nem is vesszük fel.Hogyan tanulhatnák meg szebben, értelmesebben beszélni, és hogyan tanulhatnám meg könnyen változtatni a hangom?

A válaszokat előre is köszönöm :)

13/L

#hobbi #szinkronszínész #Szinronszínészet
2015. máj. 10. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Először is, egy hozzáértő véleménye kellene ahhoz, hogy érdemes-e komolyan foglalkozni vele, avagy sem.

A hangsúlyozás, szép beszéd, kiejtés az alapja, ebben akár az irodalomtanárod is segíthet - ha ért ezekhez. Nálunk rétett, így többen is sikerrel nyertek versmondó versenyeket, szépkiejtés versenyeket.

Egyébként van képzés is: [link]

2015. máj. 10. 18:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem igen szeretnék szinkronszínész lenni, ezért fölöslegesnek tartom elmenni egy ilyenre....az érdekelne, hogy hogyan képezhetem magam :)
2015. máj. 10. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Leírtam, de

"Hogyan lehetek jobb szinkronszínész?". Ebből nem ez jön le.

2015. máj. 10. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:
bocsánat, nem jutott eszembe jobb kérdés .-. n.n"
2015. máj. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!